- Канапе
- Холодні закуски
- Сендвічі
- Салати
- Соуси до холодних закусок і салатів
- Гарячі закуски
- Перші страви
- Другі страви / Риба
- Другі страви / М'ясо
- Другі страви / М'ясо гриль
- Другі страви / Котлети
- Другі страви / Соуси
- Гарніри
- Страви з яєць
- Борошняні вироби
- Піца
- Пісні страви
- Домашні соління
- Страви для дітей
- Десерти
- Фрукти, ягоди та горіхи
- Напої
- Сніданки для екіпажу
- Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
- Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
- Обіди для екіпажу
- Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
- Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
-
Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №1 1 шт.
Язик відварний – 50 г.
Курячий рулет – 50 г.
Йогурт – 300 мл.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г. -
Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №2 1 шт.
Яблуко запечене з сиром – 175 г.
Йогурт – 300 мл.
Хлібці – 50 г. -
Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №3 1 шт.
Омлет білковий з помідорами і цибулею – 170 г.
Йогурт – 300 мл.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г.