- Канапе
- Холодні закуски
- Сендвічі
- Салати
- Соуси до холодних закусок і салатів
- Гарячі закуски
- Перші страви
- Другі страви / Риба
- Другі страви / М'ясо
- Другі страви / М'ясо гриль
- Другі страви / Котлети
- Другі страви / Соуси
- Гарніри
- Страви з яєць
- Борошняні вироби
- Піца
- Пісні страви
- Домашні соління
- Страви для дітей
- Десерти
- Фрукти, ягоди та горіхи
- Напої
- Сніданки для екіпажу
- Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
- Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
- Обіди для екіпажу
- Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
- Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
-
Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.
Овочі на пару з томатним соусом (овочі, спаржа, перець, цукіні) – 160/50 г.
Йогурт – 300 мл.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
Хлібці – 50 г. -
Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.
Вівсяна каша з ягодами – 250 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
Хлібці – 50 г. -
Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №3 1 шт.
Овочі в лаваші (помідори, цибуля, печериці, лоло-бьондо, перець болгарський, сир тофу) – 150 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
Хлібці – 50 г.