• Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.

    Овочі на пару з томатним соусом (овочі, спаржа, перець, цукіні) – 160/50 г.
    Йогурт – 300 мл.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
    Хлібці – 50 г.

  • Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.

    Вівсяна каша з ягодами – 250 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
    Хлібці – 50 г.

  • Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №3 1 шт.

    Овочі в лаваші (помідори, цибуля, печериці, лоло-бьондо, перець болгарський, сир тофу) – 150 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
    Хлібці – 50 г.