- Канапе
 - Холодні закуски
 - Сендвічі
 - Салати
 - Соуси до холодних закусок і салатів
 - Гарячі закуски
 - Перші страви
 - Другі страви / Риба
 - Другі страви / М'ясо
 - Другі страви / М'ясо гриль
 - Другі страви / Котлети
 - Другі страви / Соуси
 - Гарніри
 - Страви з яєць
 - Борошняні вироби
 - Піца
 - Пісні страви
 - Домашні соління
 - Страви для дітей
 - Десерти
 - Фрукти, ягоди та горіхи
 - Напої
 - Сніданки для екіпажу
 - Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
 - Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
 - Обіди для екіпажу
 - Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
 - Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
 
-  
Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.
Овочі на пару з томатним соусом (овочі, спаржа, перець, цукіні) – 160/50 г.
Йогурт – 300 мл.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
Хлібці – 50 г. -  
Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.
Вівсяна каша з ягодами – 250 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
Хлібці – 50 г. -  
Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №3 1 шт.
Овочі в лаваші (помідори, цибуля, печериці, лоло-бьондо, перець болгарський, сир тофу) – 150 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
Хлібці – 50 г. 
