- Канапе
- Холодні закуски
- Сендвічі
- Салати
- Соуси до холодних закусок і салатів
- Гарячі закуски
- Перші страви
- Другі страви / Риба
- Другі страви / М'ясо
- Другі страви / М'ясо гриль
- Другі страви / Котлети
- Другі страви / Соуси
- Гарніри
- Страви з яєць
- Борошняні вироби
- Піца
- Пісні страви
- Домашні соління
- Страви для дітей
- Десерти
- Фрукти, ягоди та горіхи
- Напої
- Сніданки для екіпажу
- Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
- Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
- Обіди для екіпажу
- Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
- Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
-
Карпаччо з телятини 220 г.
-
Сир Буррата з суданським перцем 125/60 г.
-
Крудіте 400 г.
морква, черрі, селера, перець, огірок, зелень, соус
-
Тар-тар з тунця з трюфелем 185 г.
-
Тар-тар з норвезького лосося з червоною ікрою 185 г.
-
Карпаччо з тигрових креветок 240 г.
-
Оселедець з картоплею 220 г.
-
Карпаччо з червоного тунця з трюфелем 170 г.
-
Карпаччо з Норвезького лосося 170 г.
-
Сирне асорті 200 г.
-
М’ясне асорті 300 г.
італійські ковбаси
-
Рибне асорті 250 г.
палтус, лосось, вугор, марлін, салат Хіяші Вакаме