• Карпаччо з телятини 220 г.

  • Сир Буррата з суданським перцем 125/60 г.

  • Крудіте 400 г.

    морква, черрі, селера, перець, огірок, зелень, соус

  • Тар-тар з тунця з трюфелем 185 г.

  • Тар-тар з норвезького лосося з червоною ікрою 185 г.

  • Карпаччо з тигрових креветок 240 г.

  • Оселедець з картоплею 220 г.

  • Карпаччо з червоного тунця з трюфелем 170 г.

  • Карпаччо з Норвезького лосося 170 г.

  • Сирне асорті 200 г.

  • М’ясне асорті 300 г.

    італійські ковбаси

  • Рибне асорті 250 г.

    палтус, лосось, вугор, марлін, салат Хіяші Вакаме