• Обід для екіпажу №1 1 шт.

    Салат “Олів’є” – 200 г.
    Суп грибний – 300 г.
    Парові котлетки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Булочка біла, чорна – 2 шт.
    Масло – 10 г.

  • Обід для екіпажу №2 1 шт.

    Салат “Грецький” – 300 г.
    Суп “Овочевий” – 300 г.
    Стейк яловичий з відвареною картоплею і гострим соусом – 200/100/50 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Булочка біла, чорна – 2 шт.
    Масло – 10 г.

  • Обід для екіпажу №3 1 шт.

    Салат “Цезар” з куркою – 230/50 г.
    Борщ Український – 300/110 г.
    Курча, запечений з білим рисом і вершковим соусом – 110/100/50 г.
    Фрукти (Яблуко, банан) – 1 шт.
    Булочка біла, чорна – 2 шт.
    Масло – 10 г.

  • Обід для екіпажу №4 1 шт.

    Салат “Вінегрет” овочевий – 200 г.
    Борщ зелений – 300/30 г.
    Парові котлети з судки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Булочка біла, чорна – 2 шт.
    Масло – 10 г.