- Канапе
- Холодні закуски
- Сендвічі
- Салати
- Соуси до холодних закусок і салатів
- Гарячі закуски
- Перші страви
- Другі страви / Риба
- Другі страви / М'ясо
- Другі страви / М'ясо гриль
- Другі страви / Котлети
- Другі страви / Соуси
- Гарніри
- Страви з яєць
- Борошняні вироби
- Піца
- Пісні страви
- Домашні соління
- Страви для дітей
- Десерти
- Фрукти, ягоди та горіхи
- Напої
- Сніданки для екіпажу
- Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
- Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
- Обіди для екіпажу
- Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
- Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
-
Обід для екіпажу №1 1 шт.
Салат “Олів’є” – 200 г.
Суп грибний – 300 г.
Парові котлетки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Булочка біла, чорна – 2 шт.
Масло – 10 г. -
Обід для екіпажу №2 1 шт.
Салат “Грецький” – 300 г.
Суп “Овочевий” – 300 г.
Стейк яловичий з відвареною картоплею і гострим соусом – 200/100/50 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Булочка біла, чорна – 2 шт.
Масло – 10 г. -
Обід для екіпажу №3 1 шт.
Салат “Цезар” з куркою – 230/50 г.
Борщ Український – 300/110 г.
Курча, запечений з білим рисом і вершковим соусом – 110/100/50 г.
Фрукти (Яблуко, банан) – 1 шт.
Булочка біла, чорна – 2 шт.
Масло – 10 г. -
Обід для екіпажу №4 1 шт.
Салат “Вінегрет” овочевий – 200 г.
Борщ зелений – 300/30 г.
Парові котлети з судки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Булочка біла, чорна – 2 шт.
Масло – 10 г.