- Канапе
- Холодні закуски
- Сендвічі
- Салати
- Соуси до холодних закусок і салатів
- Гарячі закуски
- Перші страви
- Другі страви / Риба
- Другі страви / М'ясо
- Другі страви / М'ясо гриль
- Другі страви / Котлети
- Другі страви / Соуси
- Гарніри
- Страви з яєць
- Борошняні вироби
- Піца
- Пісні страви
- Домашні соління
- Страви для дітей
- Десерти
- Фрукти, ягоди та горіхи
- Напої
- Сніданки для екіпажу
- Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
- Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
- Обіди для екіпажу
- Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
- Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
-
Обід для екіпажу, низькокалорійний №1 1 шт.
Салат овочевий по-домашньому – 150 г.
Бульйон з куркою – 250 г.
Філе судака, запечене з білим рисом і томатним соусом – 125/100/50 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г. -
Обід для екіпажу, низькокалорійний №2 1 шт.
Салат “Вінегрет” – 170 г.
Суп овочевий – 300 г.
Філе куряче, відварене з картопляним пюре – 110/100 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г.