- Канапе
 - Холодні закуски
 - Сендвічі
 - Салати
 - Соуси до холодних закусок і салатів
 - Гарячі закуски
 - Перші страви
 - Другі страви / Риба
 - Другі страви / М'ясо
 - Другі страви / М'ясо гриль
 - Другі страви / Котлети
 - Другі страви / Соуси
 - Гарніри
 - Страви з яєць
 - Борошняні вироби
 - Піца
 - Пісні страви
 - Домашні соління
 - Страви для дітей
 - Десерти
 - Фрукти, ягоди та горіхи
 - Напої
 - Сніданки для екіпажу
 - Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
 - Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
 - Обіди для екіпажу
 - Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
 - Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
 
-  
Обід для екіпажу, низькокалорійний №1 1 шт.
Салат овочевий по-домашньому – 150 г.
Бульйон з куркою – 250 г.
Філе судака, запечене з білим рисом і томатним соусом – 125/100/50 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г. -  
Обід для екіпажу, низькокалорійний №2 1 шт.
Салат “Вінегрет” – 170 г.
Суп овочевий – 300 г.
Філе куряче, відварене з картопляним пюре – 110/100 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г. 
