- Канапе
- Холодні закуски
- Сендвічі
- Салати
- Соуси до холодних закусок і салатів
- Гарячі закуски
- Перші страви
- Другі страви / Риба
- Другі страви / М'ясо
- Другі страви / М'ясо гриль
- Другі страви / Котлети
- Другі страви / Соуси
- Гарніри
- Страви з яєць
- Борошняні вироби
- Піца
- Пісні страви
- Домашні соління
- Страви для дітей
- Десерти
- Фрукти, ягоди та горіхи
- Напої
- Сніданки для екіпажу
- Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
- Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
- Обіди для екіпажу
- Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
- Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
-
Обід для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.
Салат “Грецький” – 230/30 г.
Суп грибний – 300 г.
Деруни – 200 г.
Сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) – 90 г.
Хлібці – 50 г. -
Обід для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.
Салат “Вінегрет” овочевий – 190 г.
Суп овочевий – 300 г.
Різотто з грибами – 300 г.
Сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) – 90 г.
Хлібці – 50 г.