У разі необхідності замовлення позицій, які не включені в меню, у Вас буде така можливість при подальшій обробці замовлення
Канапе
-
Канапе з перепелиним яйцем 25 г.
-
Канапе з італійською салямі 30 г.
-
Канапе з моцарелою 40 г.
-
Канапе з беконом і сиром 35 г.
-
Канапе з оселедцем 40 г.
-
Канапе з італійської пармою 30 г.
-
Канапе з баликом 35 г.
-
Канапе з лососем 35 г.
-
Канапе з червоною ікрою 25 г.
Холодні закуски
-
Карпаччо з телятини 220 г.
-
Сир Буррата з суданським перцем 125/60 г.
-
Крудіте 400 г.
морква, черрі, селера, перець, огірок, зелень, соус
-
Тар-тар з тунця з трюфелем 185 г.
-
Тар-тар з норвезького лосося з червоною ікрою 185 г.
-
Карпаччо з тигрових креветок 240 г.
-
Оселедець з картоплею 220 г.
-
Карпаччо з червоного тунця з трюфелем 170 г.
-
Карпаччо з Норвезького лосося 170 г.
-
Сирне асорті 200 г.
-
М’ясне асорті 300 г.
італійські ковбаси
-
Рибне асорті 250 г.
палтус, лосось, вугор, марлін, салат Хіяші Вакаме
Сендвічі
-
Сендвіч з моцарелою 155 г.
-
Сендвіч з яйцем 155 г.
-
Сендвіч з сиром 155 г.
-
Сендвіч з куркою 155 г.
-
Сендвіч з баликом і помідором 155 г.
-
Сендвіч з баликом і огірком 155 г.
-
Сендвіч з італійською пармою 155 г.
-
Сендвіч з овочами 200 г.
-
Сендвіч з лососем 155 г.
-
Сендвіч з червоним тунцем 155 г.
-
Фінгер сендвіч 155 г.
з тунцем, лососем, куркою, шинкою, сиром, індичкою, телятиною, яйцем
Салати
-
Теплий салат з соковитою телятиною та малиново-імбирною заправкою 250 г.
-
Салат «Цезар» з креветками 280 г.
-
Мікс з кедровими горіхами 170 г.
мікс салатів, печериці, черрі, кедрові горішки, пармезан, бальзамик
-
Салат Нісуаз з тунцем 270 г.
тунець, яйце, цибуля, черрі, маслини, рукола, картопля, бальзамико
-
Салат “Олів’є” з язиком200 г.
-
Салат “Олів’є” 200 г.
Соуси до холодних закусок і салатів
Гарячі закуски
Перші страви
Другі страви / Риба
Другі страви / М'ясо
Другі страви / М'ясо гриль
Другі страви / Котлети
-
Парові котлетки з телятини 150 г.
Другі страви / Соуси
Гарніри
Страви з яєць
Борошняні вироби
Піца
Пісні страви
-
Салат “Мексиканський” 210 г.
листя салату, болгарський перець, квасоля, огірок, помідор черрі
Домашні соління
Страви для дітей
Десерти
Фрукти, ягоди та горіхи
Напої
Сніданки для екіпажу
-
Сніданок для екіпажу №1 1 шт.
Омлет з баликом і сиром – 155 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт
Круасан – 1 шт.
Булочка чорна – 1 шт
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
Йогурт – 120 мл.
Масло – 10 г. -
Сніданок для екіпажу №2 1 шт.
Вівсяна каша з ягодами – 250 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Круасан – 1 шт.
Булочка біла – 1 шт.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
Масло – 10 г. -
Сніданок для екіпажу №3 1 шт.
Яєчня з беконом – 140 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Булочка біла, чорна – 1 шт.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
Масло – 10 г. -
Сніданок для екіпажу №4 1 шт.
Сирники зі сметаною – 160/90 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
Масло – 10 г. -
Сніданок для екіпажу №5 1 шт.
Пластівці кукурудзяні – 120 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Круасан – 1 шт.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
Молоко – 500 мл.
Масло – 10 г.
Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
-
Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №1 1 шт.
Язик відварний – 50 г.
Курячий рулет – 50 г.
Йогурт – 300 мл.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г. -
Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №2 1 шт.
Яблуко запечене з сиром – 175 г.
Йогурт – 300 мл.
Хлібці – 50 г. -
Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №3 1 шт.
Омлет білковий з помідорами і цибулею – 170 г.
Йогурт – 300 мл.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г.
Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
-
Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.
Овочі на пару з томатним соусом (овочі, спаржа, перець, цукіні) – 160/50 г.
Йогурт – 300 мл.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
Хлібці – 50 г. -
Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.
Вівсяна каша з ягодами – 250 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
Хлібці – 50 г. -
Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №3 1 шт.
Овочі в лаваші (помідори, цибуля, печериці, лоло-бьондо, перець болгарський, сир тофу) – 150 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
Хлібці – 50 г.
Обіди для екіпажу
-
Обід для екіпажу №1 1 шт.
Салат “Олів’є” – 200 г.
Суп грибний – 300 г.
Парові котлетки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Булочка біла, чорна – 2 шт.
Масло – 10 г. -
Обід для екіпажу №2 1 шт.
Салат “Грецький” – 300 г.
Суп “Овочевий” – 300 г.
Стейк яловичий з відвареною картоплею і гострим соусом – 200/100/50 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Булочка біла, чорна – 2 шт.
Масло – 10 г. -
Обід для екіпажу №3 1 шт.
Салат “Цезар” з куркою – 230/50 г.
Борщ Український – 300/110 г.
Курча, запечений з білим рисом і вершковим соусом – 110/100/50 г.
Фрукти (Яблуко, банан) – 1 шт.
Булочка біла, чорна – 2 шт.
Масло – 10 г. -
Обід для екіпажу №4 1 шт.
Салат “Вінегрет” овочевий – 200 г.
Борщ зелений – 300/30 г.
Парові котлети з судки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Булочка біла, чорна – 2 шт.
Масло – 10 г.
Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
-
Обід для екіпажу, низькокалорійний №1 1 шт.
Салат овочевий по-домашньому – 150 г.
Бульйон з куркою – 250 г.
Філе судака, запечене з білим рисом і томатним соусом – 125/100/50 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г. -
Обід для екіпажу, низькокалорійний №2 1 шт.
Салат “Вінегрет” – 170 г.
Суп овочевий – 300 г.
Філе куряче, відварене з картопляним пюре – 110/100 г.
Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
Хлібці – 50 г.
Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
-
Обід для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.
Салат “Грецький” – 230/30 г.
Суп грибний – 300 г.
Деруни – 200 г.
Сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) – 90 г.
Хлібці – 50 г. -
Обід для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.
Салат “Вінегрет” овочевий – 190 г.
Суп овочевий – 300 г.
Різотто з грибами – 300 г.
Сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) – 90 г.
Хлібці – 50 г.