У разі необхідності замовлення позицій, які не включені в меню, у Вас буде така можливість при подальшій обробці замовлення

Канапе

Холодні закуски

  • Карпаччо з телятини 220 г.

  • Сир Буррата з суданським перцем 125/60 г.

  • Крудіте 400 г.

    морква, черрі, селера, перець, огірок, зелень, соус

  • Тар-тар з тунця з трюфелем 185 г.

  • Тар-тар з норвезького лосося з червоною ікрою 185 г.

  • Карпаччо з тигрових креветок 240 г.

  • Оселедець з картоплею 220 г.

  • Карпаччо з червоного тунця з трюфелем 170 г.

  • Карпаччо з Норвезького лосося 170 г.

  • Сирне асорті 200 г.

  • М’ясне асорті 300 г.

    італійські ковбаси

  • Рибне асорті 250 г.

    палтус, лосось, вугор, марлін, салат Хіяші Вакаме

Сендвічі

  • Сендвіч з моцарелою 155 г.

  • Сендвіч з яйцем 155 г.

  • Сендвіч з сиром 155 г.

  • Сендвіч з куркою 155 г.

  • Сендвіч з баликом і помідором 155 г.

  • Сендвіч з баликом і огірком 155 г.

  • Сендвіч з італійською пармою 155 г.

  • Сендвіч з овочами 200 г.

  • Сендвіч з лососем 155 г.

  • Сендвіч з червоним тунцем 155 г.

  • Фінгер сендвіч 155 г.

    з тунцем, лососем, куркою, шинкою, сиром, індичкою, телятиною, яйцем

Салати

  • Теплий салат з соковитою телятиною та малиново-імбирною заправкою 250 г.

  • Салат «Цезар» з креветками 280 г.

  • Мікс з кедровими горіхами 170 г.

    мікс салатів, печериці, черрі, кедрові горішки, пармезан, бальзамик

  • Салат “Оселедець під шубою” 200 г.

  • Салат Капрезе 315 г.

  • Вінегрет овочевий 200 г.

  • Салат Нісуаз з тунцем 270 г.

    тунець, яйце, цибуля, черрі, маслини, рукола, картопля, бальзамико

  • Салат Азіатський 200 г.

    мікс салатів, вугор, водорості, помідор, кунжут, унаги

  • Салат з водоростями “чука” і маринованим вугром в соусі унагі 270 г.

  • Мікс-салат з пряним лососем і пастою “Шевро” 250 г.

  • Салат “Цезар” з лососем 280 г.

  • Салат “Цезар” з куркою 280 г.

  • Салат “Цезар” 280 г.

  • Салат “Олів’є” з язиком200 г.

  • Салат “Олів’є” 200 г.

Соуси до холодних закусок і салатів

Гарячі закуски

  • Деруни зі сметаною 215/50 г.

  • Оладки з цукіні 200/50 г.

  • Жюльєн з куркою і грибами 250 г.

    млинці, куряче філе, гриби білі, сир, вершки, цибуля

  • Жюльєн з м’яса далекосхідного краба 250 г.

    млинці, крабове м’ясо, зелена спаржа, білі гриби, вершки, цибуля

Перші страви

Другі страви / Риба

  • Лосось гриль з овочами 250/90 г.

  • Королівська дорада 325/65 г.

  • Королівська дорада у виноградному листі 325/65 г.

  • Запечене філе чорної тріски зі спаржею під крабовим соусом 175 г.

  • Доверсіль з ароматом Естрагону 100 г.

  • Форель запечена з овочами 415 г.

  • Атлантична камбала Плейе 100 г.

  • Червоний тунець в сезамі 150/150 г.

Другі страви / М'ясо

  • Курча тапака 380/120 г.

  • Куряча грудка з фуа-гра і сиром 210 г.

  • Курча запечене з апельсинами 100 г.

  • Бефстроганов з телятини 220 г.

Другі страви / М'ясо гриль

  • Бефстроганов з індички 250 г.

  • Стейк з мармурового м’яса 100 г.

  • Стейк з телятини 250 г.

  • Стейк зі свинини 250 г.

  • Каре новозеландського ягняти з розмарином 190 г.

  • Каре молочного ягняти з прянощами 100 г.

  • Каре новозеландського ягняти 140 г.

  • Бефстроганов з курки 250 г.

Другі страви / Котлети

  • Парові котлетки з телятини 150 г.

  • Котлета по київськи 150 г.

  • Котлета по-домашньому 150 г.

  • Парові котлетки з м’яса далекосхідного краба 250 г.

  • Парові котлетки з індички 150 г.

  • Парові котлетки з курячого філе 160 г.

  • Парові котлетки з судака 160 г.

Другі страви / Соуси

Гарніри

Страви з яєць

  • Яєчня-глазунья з перепелиних яєць 115 г.

  • Омлет з овочами 190 г.

  • Омлет з білими грибами 200 г.

  • Омлет з баликом і сиром 115 г.

  • Омлет класичний 90 г.

  • Яєчня-глазунья з курячих яєць 120 г.

Борошняні вироби

Піца

Пісні страви

  • Морквяно-імбирний крем-суп з яблуками 220 г.

  • Равіолі з гарбузом 220 г.

  • Капуста тушкована з чорносливом 250 г.

  • Котлета з квасолі з морквяним пюре 150/150 г.

  • Овочеве соте з травами 200 г.

  • Баклажанна ікра 150/70 г.

    ікра з запечених баклажанів на мангалі з тостами

  • Салат “Мексиканський” 210 г.

    листя салату, болгарський перець, квасоля, огірок, помідор черрі

  • Салат “Помідора” 230 г.

    помідор, огірок, стебло селери, ромен, базилік, оливкова олія

Домашні соління

Страви для дітей

  • Бульйон з локшиною і куркою 220 г.

  • Тефтелі з судачка з пюрешкою 240 г.

  • Лосось на пару з рисом 230 г.

  • Спагеті з ніжною телятиною і овочами на пару 220 г.

  • Котлетка з курочки з ароматною пюрешкою 150/150 г.

Десерти

Фрукти, ягоди та горіхи

Напої

Сніданки для екіпажу

  • Сніданок для екіпажу №1 1 шт.

    Омлет з баликом і сиром – 155 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт
    Круасан – 1 шт.
    Булочка чорна – 1 шт
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
    Йогурт – 120 мл.
    Масло – 10 г.

  • Сніданок для екіпажу №2 1 шт.

    Вівсяна каша з ягодами – 250 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Круасан – 1 шт.
    Булочка біла – 1 шт.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
    Масло – 10 г.

  • Сніданок для екіпажу №3 1 шт.

    Яєчня з беконом – 140 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Булочка біла, чорна – 1 шт.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
    Масло – 10 г.

  • Сніданок для екіпажу №4 1 шт.

    Сирники зі сметаною – 160/90 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
    Масло – 10 г.

  • Сніданок для екіпажу №5 1 шт.

    Пластівці кукурудзяні – 120 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Круасан – 1 шт.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
    Молоко – 500 мл.
    Масло – 10 г.

Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні

  • Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №1 1 шт.

    Язик відварний – 50 г.
    Курячий рулет – 50 г.
    Йогурт – 300 мл.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Хлібці – 50 г.

  • Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №2 1 шт.

    Яблуко запечене з сиром – 175 г.
    Йогурт – 300 мл.
    Хлібці – 50 г.

  • Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №3 1 шт.

    Омлет білковий з помідорами і цибулею – 170 г.
    Йогурт – 300 мл.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Хлібці – 50 г.

Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські

  • Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.

    Овочі на пару з томатним соусом (овочі, спаржа, перець, цукіні) – 160/50 г.
    Йогурт – 300 мл.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
    Хлібці – 50 г.

  • Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.

    Вівсяна каша з ягодами – 250 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
    Хлібці – 50 г.

  • Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №3 1 шт.

    Овочі в лаваші (помідори, цибуля, печериці, лоло-бьондо, перець болгарський, сир тофу) – 150 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
    Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
    Хлібці – 50 г.

Обіди для екіпажу

  • Обід для екіпажу №1 1 шт.

    Салат “Олів’є” – 200 г.
    Суп грибний – 300 г.
    Парові котлетки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Булочка біла, чорна – 2 шт.
    Масло – 10 г.

  • Обід для екіпажу №2 1 шт.

    Салат “Грецький” – 300 г.
    Суп “Овочевий” – 300 г.
    Стейк яловичий з відвареною картоплею і гострим соусом – 200/100/50 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Булочка біла, чорна – 2 шт.
    Масло – 10 г.

  • Обід для екіпажу №3 1 шт.

    Салат “Цезар” з куркою – 230/50 г.
    Борщ Український – 300/110 г.
    Курча, запечений з білим рисом і вершковим соусом – 110/100/50 г.
    Фрукти (Яблуко, банан) – 1 шт.
    Булочка біла, чорна – 2 шт.
    Масло – 10 г.

  • Обід для екіпажу №4 1 шт.

    Салат “Вінегрет” овочевий – 200 г.
    Борщ зелений – 300/30 г.
    Парові котлети з судки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Булочка біла, чорна – 2 шт.
    Масло – 10 г.

Обіди для екіпажу / Низькокалорійні

  • Обід для екіпажу, низькокалорійний №1 1 шт.

    Салат овочевий по-домашньому – 150 г.
    Бульйон з куркою – 250 г.
    Філе судака, запечене з білим рисом і томатним соусом – 125/100/50 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Хлібці – 50 г.

  • Обід для екіпажу, низькокалорійний №2 1 шт.

    Салат “Вінегрет” – 170 г.
    Суп овочевий – 300 г.
    Філе куряче, відварене з картопляним пюре – 110/100 г.
    Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
    Хлібці – 50 г.

Обіди для екіпажу / Вегетаріанські

  • Обід для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.

    Салат “Грецький” – 230/30 г.
    Суп грибний – 300 г.
    Деруни – 200 г.
    Сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) – 90 г.
    Хлібці – 50 г.

  • Обід для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.

    Салат “Вінегрет” овочевий – 190 г.
    Суп овочевий – 300 г.
    Різотто з грибами – 300 г.
    Сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) – 90 г.
    Хлібці – 50 г.