У разі необхідності замовлення позицій, які не включені в меню, у Вас буде така можливість при подальшій обробці замовлення
Канапе
- 
		Канапе з перепелиним яйцем 25 г.
- 
		Канапе з італійською салямі 30 г.
- 
		Канапе з моцарелою 40 г.
- 
		Канапе з беконом і сиром 35 г.
- 
		Канапе з оселедцем 40 г.
- 
		Канапе з італійської пармою 30 г.
- 
		Канапе з баликом 35 г.
- 
		Канапе з лососем 35 г.
- 
		Канапе з червоною ікрою 25 г.
Холодні закуски
- 
		Карпаччо з телятини 220 г.
- 
		Сир Буррата з суданським перцем 125/60 г.
- 
		Крудіте 400 г.морква, черрі, селера, перець, огірок, зелень, соус 
- 
		Тар-тар з тунця з трюфелем 185 г.
- 
		Тар-тар з норвезького лосося з червоною ікрою 185 г.
- 
		Карпаччо з тигрових креветок 240 г.
- 
		Оселедець з картоплею 220 г.
- 
		Карпаччо з червоного тунця з трюфелем 170 г.
- 
		Карпаччо з Норвезького лосося 170 г.
- 
		Сирне асорті 200 г.
- 
		М’ясне асорті 300 г.італійські ковбаси 
- 
		Рибне асорті 250 г.палтус, лосось, вугор, марлін, салат Хіяші Вакаме 
Сендвічі
- 
		Сендвіч з моцарелою 155 г.
- 
		Сендвіч з яйцем 155 г.
- 
		Сендвіч з сиром 155 г.
- 
		Сендвіч з куркою 155 г.
- 
		Сендвіч з баликом і помідором 155 г.
- 
		Сендвіч з баликом і огірком 155 г.
- 
		Сендвіч з італійською пармою 155 г.
- 
		Сендвіч з овочами 200 г.
- 
		Сендвіч з лососем 155 г.
- 
		Сендвіч з червоним тунцем 155 г.
- 
		Фінгер сендвіч 155 г.з тунцем, лососем, куркою, шинкою, сиром, індичкою, телятиною, яйцем 
Салати
- 
		Теплий салат з соковитою телятиною та малиново-імбирною заправкою 250 г.
- 
		Салат «Цезар» з креветками 280 г.
- 
		Мікс з кедровими горіхами 170 г.мікс салатів, печериці, черрі, кедрові горішки, пармезан, бальзамик 
- 
		Салат Нісуаз з тунцем 270 г.тунець, яйце, цибуля, черрі, маслини, рукола, картопля, бальзамико 
- 
		Салат “Олів’є” з язиком200 г.
- 
		Салат “Олів’є” 200 г.
Соуси до холодних закусок і салатів
Гарячі закуски
Перші страви
Другі страви / Риба
Другі страви / М'ясо
Другі страви / М'ясо гриль
Другі страви / Котлети
- 
		Парові котлетки з телятини 150 г.
Другі страви / Соуси
Гарніри
Страви з яєць
Борошняні вироби
Піца
Пісні страви
- 
		Салат “Мексиканський” 210 г.листя салату, болгарський перець, квасоля, огірок, помідор черрі 
Домашні соління
Страви для дітей
Десерти
Фрукти, ягоди та горіхи
Напої
Сніданки для екіпажу
- 
		Сніданок для екіпажу №1 1 шт.Омлет з баликом і сиром – 155 г. 
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт
 Круасан – 1 шт.
 Булочка чорна – 1 шт
 Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
 Йогурт – 120 мл.
 Масло – 10 г.
- 
		Сніданок для екіпажу №2 1 шт.Вівсяна каша з ягодами – 250 г. 
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Круасан – 1 шт.
 Булочка біла – 1 шт.
 Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
 Масло – 10 г.
- 
		Сніданок для екіпажу №3 1 шт.Яєчня з беконом – 140 г. 
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Булочка біла, чорна – 1 шт.
 Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
 Масло – 10 г.
- 
		Сніданок для екіпажу №4 1 шт.Сирники зі сметаною – 160/90 г. 
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
 Масло – 10 г.
- 
		Сніданок для екіпажу №5 1 шт.Пластівці кукурудзяні – 120 г. 
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Круасан – 1 шт.
 Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 25 г.
 Молоко – 500 мл.
 Масло – 10 г.
Сніданки для екіпажу / Низькокалорійні
- 
		Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №1 1 шт.Язик відварний – 50 г. 
 Курячий рулет – 50 г.
 Йогурт – 300 мл.
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Хлібці – 50 г.
- 
		Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №2 1 шт.Яблуко запечене з сиром – 175 г. 
 Йогурт – 300 мл.
 Хлібці – 50 г.
- 
		Сніданок для екіпажу, низькокалорійний №3 1 шт.Омлет білковий з помідорами і цибулею – 170 г. 
 Йогурт – 300 мл.
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Хлібці – 50 г.
Сніданки для екіпажу / Вегетаріанські
- 
		Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.Овочі на пару з томатним соусом (овочі, спаржа, перець, цукіні) – 160/50 г. 
 Йогурт – 300 мл.
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
 Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
 Хлібці – 50 г.
- 
		Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.Вівсяна каша з ягодами – 250 г. 
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
 Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
 Хлібці – 50 г.
- 
		Сніданок для екіпажу, вегетаріанський №3 1 шт.Овочі в лаваші (помідори, цибуля, печериці, лоло-бьондо, перець болгарський, сир тофу) – 150 г. 
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Горіхи (волоський, фундук, кедрові, кеш’ю) – 80 г.
 Джем (полуниця, смородина, вишня, абрикос) – 50 г.
 Хлібці – 50 г.
Обіди для екіпажу
- 
		Обід для екіпажу №1 1 шт.Салат “Олів’є” – 200 г. 
 Суп грибний – 300 г.
 Парові котлетки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Булочка біла, чорна – 2 шт.
 Масло – 10 г.
- 
		Обід для екіпажу №2 1 шт.Салат “Грецький” – 300 г. 
 Суп “Овочевий” – 300 г.
 Стейк яловичий з відвареною картоплею і гострим соусом – 200/100/50 г.
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Булочка біла, чорна – 2 шт.
 Масло – 10 г.
- 
		Обід для екіпажу №3 1 шт.Салат “Цезар” з куркою – 230/50 г. 
 Борщ Український – 300/110 г.
 Курча, запечений з білим рисом і вершковим соусом – 110/100/50 г.
 Фрукти (Яблуко, банан) – 1 шт.
 Булочка біла, чорна – 2 шт.
 Масло – 10 г.
- 
		Обід для екіпажу №4 1 шт.Салат “Вінегрет” овочевий – 200 г. 
 Борщ зелений – 300/30 г.
 Парові котлети з судки з картопляним пюре і томатним соусом – 160/100/50 г.
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Булочка біла, чорна – 2 шт.
 Масло – 10 г.
Обіди для екіпажу / Низькокалорійні
- 
		Обід для екіпажу, низькокалорійний №1 1 шт.Салат овочевий по-домашньому – 150 г. 
 Бульйон з куркою – 250 г.
 Філе судака, запечене з білим рисом і томатним соусом – 125/100/50 г.
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Хлібці – 50 г.
- 
		Обід для екіпажу, низькокалорійний №2 1 шт.Салат “Вінегрет” – 170 г. 
 Суп овочевий – 300 г.
 Філе куряче, відварене з картопляним пюре – 110/100 г.
 Фрукти (яблуко, банан) – 1 шт.
 Хлібці – 50 г.
Обіди для екіпажу / Вегетаріанські
- 
		Обід для екіпажу, вегетаріанський №1 1 шт.Салат “Грецький” – 230/30 г. 
 Суп грибний – 300 г.
 Деруни – 200 г.
 Сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) – 90 г.
 Хлібці – 50 г.
- 
		Обід для екіпажу, вегетаріанський №2 1 шт.Салат “Вінегрет” овочевий – 190 г. 
 Суп овочевий – 300 г.
 Різотто з грибами – 300 г.
 Сухофрукти (чорнослив, курага, родзинки) – 90 г.
 Хлібці – 50 г.

 
		
	